top of page

PRIVACYVERKLARING

 

'de post op' hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. 

 

'de post op' zal uw gegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden:

  • verwerken en leveren van de bestelling

  • versturen van nieuwsbrieven

  • reclame- en/of marketingdoeleinden

Uw gegevens worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden. 'de post op' heeft alle mogelijke juridische en technische voorzorgen genomen om ongeoorloofde toegang en gebruik te vermijden.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage van uw persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen of de verwerking ervan laten beperken. Dit kan u door een e-mail te verzenden naar kaartje@depostop.be.

Bij een bezoek aan de website van 'de post op' worden er enkele (anonieme) bezoekersstatistieken ingezameld. Deze gegevens zijn: IP adres, vermoedelijke plaats van consultatie, uur en dag van consultatie, welke pagina’s er werden bezocht. Wanneer u de website van 'de post op' bezoekt verklaart u zich akkoord met deze gegevensinzameling bestemd voor statische doeleinden zoals hierboven omschreven.

bottom of page